Wijchenseweg 160 Nijmegen

Kenmerken

Huurprijs: €. 6250,- excl. BTW excl. servicekosten
Servicekosten: €. 250,- per maand excl. BTW

Aanvaarding: 1e kwartaal 2021

Oppervlakten
Oppervlakte: 641 m2
(verdeeld over begane grond en 1e verdieping)

Omschrijving

Royale winkelruimte gelegen op de Woonboulevard Nijmegen.
Het betreft een winkelruimte (grootschalige detailhandel) gelegen op de begane grond alsmede 1e verdieping, op Woonboulevard Nijmegen.

Het object heeft een zelfstandige entree op de begane grond.
Woonboulevard Nijmegen kenmerkt zich voornamelijk door de vestiging van diverse landelijke winkelketens zoals Kwantum, Carpetright, Leen bakker, Pronto wonen, Mac Donalds en Beter Bed.
Daarnaast hebben zich er ook voldoende lokale ondernemers zich hier gevestigd. Door deze combinatie is Woonboulevard Nijmegen inmiddels uitgegroeid tot dé woonboulevard van de regio.

Ligging & Bereikbaarheid:
Bereikbaarheid per auto
Woonboulevard Nijmegen is zeer goed te bereiken door de directe aansluitingen op de A15 (Nijmegen-Rotterdam), de A73 (Nijmegen-Venlo) en de A50 (Arnhem-Eindhoven).

Bereikbaarheid per OV:
Per openbaar vervoer is het object tevens goed te bereiken door de aanwezigheid van het vernieuwde bus- en treinstation Dukenburg welke op loopafstand is gelegen.

Vloeroppervlakte:
De winkel heeft een totale oppervlakte van circa 641 m².

Begane grond ca. 310 m² v.v.o.
1ste verdieping ca. 331 m² v.v.o.
Totaal: ca. 641 m² v.v.o.
*Deze oppervlaktes zijn niet conform de richtlijnen van de NEN 2580, gemeten op basis v/d plattegrond tekening.

Bestemming:
Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als detailhandel conform de omschrijving in het bestemmingsplan Brabantse Poort XII ten behoeve van een grootschalig meubelbedrijf, waaronder wordt verstaan detailhandelsbedrijf, waarbij bedrijfsmatige artikelen in de branches meubels en woningtextielgoederen ter verkoop worden aangeboden en in het verlengde van dit hoofdassortiment woninginrichting artikelen.

Opleverniveau:
De winkelruimte wordt op casco opgeleverd. Onderhoud en vervanging van eventuele aanwezige voorzieningen komt geheel voor rekening van huurder.
Aan het einde van de huurovereenkomst dienen zaken goed functionerend, behoudens gebruikelijke slijtage, om niet aan verhuurder terug geleverd te worden.

Huurprijs:
€ 6250,- per maand, excl. BTW, excl. servicekosten.

Servicekosten:
€ 250,- per maand excl. BTW.

De kosten met betrekking tot de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname van gas, water en elektra zijn voor rekening van de huurder.

Huurbetaling:
De huurprijs en servicekosten samen te vermeerderen met BTW, dienen bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar.

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur, inclusief servicekosten en BTW, gesteld te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalingen.

Bijzonderheden:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Heeft dit uw interesse gewekt, dan nodigen wij u van harte uit het pand eens van binnen te komen bekijken!

Contact opnemen

foto-1-marcel

Marcel Hulshof
06  835 333 28

Heeft u vragen over onze diensten of interesse in één van de panden die wij aanbieden. Bel ons of laat ons u bellen.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Op zoek naar de perfecte ruimte voor uw bedrijf? Bel ons op:

024 7600 800