Van ’t Santstraat 159 Nijmegen

Kenmerken

Huurprijs: op aanvraag
Status: beschikbaar
Aanvaarding: per direct

Hoofdbestemming:
Horeca

Omschrijving

Op zeer goede locatie gelegen in Nijmegen-Oost te huur een leuk horeca pand, bestaande uit entree, restaurantgedeelte voor ca. 35 zitplaatsen, bar, royale professionele keuken, dames/herentoilet, zeer royale kelderruimte v.v. koelcel en vriescel, en een aparte uitgang naar tuin.

Ligging:
Het object ligt in de wijk Nijmegen-Oost en is goed bereikbaar met de auto en bus. Er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de nabije omgeving.

Frontbreedte:
De winkel heeft een frontbreedte van ca. 7 meter.

Vloeroppervlakte:
Begane grond : ca 120 m² (restaurant, bar, keuken etc)
kelder : ca. 60 m²

Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Opleveringsniveau:
In huidige staat.

Bestemming:
Horeca.

Huurprijs:
Nader te bepalen.

Energielevering/servicekosten:
Huurder sluit een contract op naam voor de levering van gas, water en elektra in het gehuurde bij een energieleverancier.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW gesteld of overgemaakt te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalen.

Aanvaarding:
Per direct.

Bijzonderheden:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het winkelpand. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Contact opnemen

foto-1-marcel

Marcel Hulshof
06  835 333 28

Heeft u vragen over onze diensten of interesse in één van de panden die wij aanbieden. Bel ons of laat ons u bellen.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Op zoek naar de perfecte ruimte voor uw bedrijf? Bel ons op:

024 7600 800