Stikke Hezelstraat 26 te Nijmegen

Kenmerken

Huurprijs: € 1.550,- per maand, exclusief BTW. Servicekosten:

Status: beschikbaar
Aanvaarding: per direct

Hoofdbestemming: Detailhandel

Oppervlakten
Oppervlakte: 80 m2

Indeling
Voorzieningen:

Omschrijving

Stikke Hezelstraat 26, Nijmegen

Algemeen:
Deze winkelruimte is gelegen in de oudste winkelstraat van. Rondom het Nijmeegse kernwinkelgebied ligt een aantal straten met grote mogelijkheden, de zogenaamde ringstraten. In deze straten vindt u geen grote landelijke ketens maar juist de typisch Nijmeegse winkels, winkels waarmee de Nijmeegse binnenstad zich kan onderscheiden van andere binnensteden. De Stikke Hezelstraat is onderdeel van deze ringstraten.

Ligging:
De winkel is gelegen aan de rand van het stadscentrum, nabij het Plein 1944, De Hessenberg en de doorloop richting naar het A1-voetgangersgebied.

In de Stikke Hezelstraat en Lange Hezelstraat zijn van oudsher een groot aantal speciaalzaken gevestigd die specifiek voor Nijmegen zijn.

Frontbreedte:
De winkel heeft een frontbreedte van ca. 5,5 meter.

Vloeroppervlakte:
Totale vloeroppervlakte ca. 80 m²

Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Opleveringsniveau:
Huidige staat.

Bij aanvang van de huurovereenkomst zal er een staat van oplevering worden gemaakt met een omschrijving en diverse foto’s van de winkelruimte die de staat waarin de huurder het gehuurde aanvaardt nauwkeurig weergeeft.

Parkeren:
Parkeergelegenheid op openbaar terrein (betaald). Tevens zijn er verschillende parkeergarages op enkele minuten loopafstand.

Bestemming:
De vigerende bestemming van het object betreft: “Nijmegen Centrum – Binnenstad”. Op grond van artikel 10 van de planvoorschriften is de bestemming van het object: Enkelbestemming: Gemengd-3.

Voor aanvullende informatie over het vigerende bestemmingsplan of voor inzage in dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijs:
€ 1.550,- per maand, exclusief BTW.
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Energielevering/servicekosten:
Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname afsluiting in het gehuurde van gas, water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs te vermeerderen met BTW dienen bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW gesteld of overgemaakt te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijzonderheden:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Contact opnemen

foto marcel

Marcel Hulshof
06  835 333 28

Heeft u vragen over onze diensten of interesse in één van de panden die wij aanbieden. Bel ons of laat ons u bellen.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Op zoek naar de perfecte ruimte voor uw bedrijf? Bel ons op:

024 7600 800