Kerkenbos 1001 te Nijmegen

Kenmerken

Huurprijs: €. 80,- per jaar excl. BTW
Servicekosten: €. 40,- per m2 per jaar

Status: beschikbaar
Aanvaarding: per direct

Omschrijving

Kerkenbos 1001, 6546 BB te Nijmegen

Algemeen:
Solitair kantoorpand gelegen aan de oprit van kantorenpark Kerkenbos in stadsdeel Lindenholt.

Kerkenbos is een (zeer) ruim opgezet kantorenpark waar een grote verscheidenheid aan exploitaties zijn gehuisvest.

Zo zijn er naast kantoorgebruikers, zoals: accountantskantoren, financiële dienstverleners, marketingkantoren, zorgpartijen en nog vele andere kantoorgebruikers tevens kleinschalige bedrijfsunits in combinatie met kantoorfaciliteiten gehuisvest op Kerkenbos.

Ligging:
Kantorenpark Kerkenbos ligt nabij de Brabantse Poort, alsmede NS- en busstation Dukenburg. Tevens is op loopafstand Nijmeegs grootste overdekte winkelcentrum, Winkelcentrum Dukenburg, gelegen. Een pre voor u en uw medewerkers.

Bereikbaarheid:
Per auto
Het kantorenpark is uitstekend bereikbaar via A73 (Venlo/ Boxmeer/Köln), via N326/A326 en A50 (’s-Hertogen-bosch/Apeldoorn/Arnhem), daardoor is er tevens een goede verbinding met het Ruhrgebied en de Randstad.

Per OV
Op circa 5 à 10 minuten loopafstand bevindt zich trein- en busstation Nijmegen Dukenburg, beide met een rechtstreekse aansluiting op NS Station Nijmegen Centraal.

Vloeroppervlakte:
In totaal is in het kantoorgebouw circa 872 m² VVO kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over de 1e en 3e verdieping.

Het pand wordt in deelverhuur aangeboden met huurmogelijkheden vanaf circa 87 m² VVO.

Parkeren:
Op eigen terrein bevinden zich ruim voldoende parkeerplaatsen (circa 84 plaatsen), welke naar rato van het gehuurd/in gebruik zijnde aantal m²’s aan de verschillende gebruikers worden toebedeeld.

Indeling:
Via een centrale voordeur komt men direct in de vestibule welke, al dan niet via gangpartijen en trap-/lifthallen, toegang verschaft tot de ruimten van de verschillende gebruikers. In het object is thans de begane grond verhuurd aan twee partijen.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimten zullen turn-key in de huidige staat worden – Gestoffeerde vloeren;
– Radiatoren;
– Diverse brandpreventiemiddelen zoals brandhaspels en handbrandblussers;
– Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
– Kabelgoten;
– Airco(splitunits);
– Keuken/pantry(s)
– Te openen ramen;
– Lift;
– Toiletgroepen;
– Ruim parkeerterrein.

Bestemming:
De bestemming binnen het vigerende bestemmingplan Brabantse Poort betreft Kantoren en/of bedrijfsdoeleinden. De gronden zijn bestemd voor de oprichting van bebouwing ten behoeve van kantoren, laboratoria en bedrijven voorkomend op de Staat van bedrijfsactiviteiten I en vestiging van zogenaamde A-inrichtingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijs:
Kantoorruimte: vanaf € 80,- per m² per jaar, exclusief BTW.

Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten:
€ 40,- per m² BVO, bestaande uit G/W/E alsmede vastrecht, onderhoud installaties, onderhoud buitenterrein en groenvoorziening, legionellabeheer, ongediertebestrijding, schoonmaak algemene ruimten, glasbewassing en administratiekosten.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW gesteld te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI- Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM), model kantoren in de zin van artikel 7:230a BW.

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn mogelijk

Bijzonderheden:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Contact opnemen

foto-1-marcel

Marcel Hulshof
06  835 333 28

Heeft u vragen over onze diensten of interesse in één van de panden die wij aanbieden. Bel ons of laat ons u bellen.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Op zoek naar de perfecte ruimte voor uw bedrijf? Bel ons op:

024 7600 800