Houtstraat 19 Nijmegen

Kenmerken

Huurprijs: €. 1950,- per maand excl. BTW
GWE: ca. 250,- per maand

Oppervlakten
Oppervlakte begane grond: ca. 95 m2
Oppervlakte kelder: ca. 85 m2

Indeling
Voorzieningen:
Airco;
CV-ketel met radiatoren;
Toilet;
Keuken.

Omschrijving

Houtstraat 19, 6511 JK te Nijmegen

Algemeen:
Het betreft een representatieve winkelruimte met een parkeerplek gelegen in de Houtstraat, bestaande uit begane grond met toiletvoorziening en opslagruimte met pantry in het souterrain.

Ligging:
De winkelruimte is op een goede B1 locatie gesitueerd. In de Houtstraat zitten diverse winkels en horecagelegenheden, waaronder 247, De Blonde Pater, Zus en Zo, Deja VU, Cappello, Wonder for kids en vele andere winkels. Tevens ligt het vernieuwde Plein 1944 op een steenworp afstand, hier zijn o.a. Primark, Only, MS Mode, Intersport en Backwerk gevestigd.

De winkel is zowel met eigen- als met openbaar vervoer goed bereikbaar. Het centraal station is op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Vloeroppervlakte:
Begane grond: ca. 95 m2 v.v.o.
Kelder: ca. 85 m2 v.v.o.
Totaal: ca. 180 m2 v.v.o.

Kadaster:
Gemeente: Nijmegen
Sectie: C
Nummers: 7948 A 18

Indeling:
Begane grond:
• Entree
• Winkelruimte
• Toiletvoorziening

Kelder:
• Opslagruimte
• Pantry
• CV

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) opgeleverd in de huidige staat. Onder andere voorzien van de navolgende installaties en voorzieningen:

– Systeemplafond
– Basis verlichting*
– Airco
– Pantry
– CV
– Boiler
– Meterkast
* Ter overname: De basis verlichting bestaat uit 10 dubbele inbouw armaturen met gas ontladingslampen en voorschakel apparaat. Deze is over te nemen voor € 400,- excl. btw.

Parkeren:
Er zit één parkeerplek aan de achterzijde van het winkelpand. Voor bezoekers is het mogelijk om in de nabije omgeving betaald te parkeren.

Bestemming:
Het perceel is bestemd met een gemengd (3) bestemming:
a) cultuur en ontspanning, detailhandel en wonen, met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan voor zover voldaan wordt aan de Wet geluidhinder;
b) bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 en 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten;
c) ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van dienstverlening-30%’ is tevens dienstverlening toegestaan tot maximaal 30% van de totale oppervlakte van de begane grond van de panden binnen deze aanduiding;

Huurprijs:
€ 1950,– per maand excl. de BTW.

Energielevering:
Alle kosten met betrekking tot de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname van gas, water en elektra zijn voor rekening van de huurder. De huurder dient hiervoor zelfstandig een overeenkomst aan te gaan met een nutsbedrijf. De overeenkomst dient te allen tijde op verzoek ter inzage worden gegeven aan de verhuurder.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs te vermeerderen met BTW dienen bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW gesteld of overgemaakt te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Bijzonderheden:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Contact opnemen

foto-1-marcel

Marcel Hulshof
06  835 333 28

Heeft u vragen over onze diensten of interesse in één van de panden die wij aanbieden. Bel ons of laat ons u bellen.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Op zoek naar de perfecte ruimte voor uw bedrijf? Bel ons op:

024 7600 800