Holtakkerweg 2B te Nijmegen

Kenmerken

Huurprijs: €. 875,00 per maand excl. BTW
Servicekosten: €. 15,00 per maand excl. BTW

Status: Beschikbaar
Aanvaarding: per direct

Oppervlakten
Oppervlakte: 225 m2

Omschrijving

Nette bedrijfsruimte met kantoorruimte met eigen parkeerplaatsen en omsloten met hekwerk en poort, nabij Dukenburg gelegen.

Oppervlakten:
Bedrijfshal: ca. 200 m2
Entresol: ca. 25 m2
Hoogte bedrijfshal: 4,75 m

De omliggende bedrijven zijn o.a. de Praxis Bouwmarkt, Kwik-Fit Nijmegen en de Triavium IJsbaan, alsmede is het pand goed gelegen aan gaande de uitvalswegen naar de A73 en A50.

Vrije hoogte:
De vrije hoogte van de bedrijfshal bedraagt ca. 4 meter.

Parkeren:
Eigen parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemming:
Opslag.

Huurprijs:
€ 875,- per maand te vermeerderen met BTW excl. servicekosten.

Servicekosten:
Maandelijks voorschotbedrag voor oa. gas, water en elektra huurdersgedeelte woz.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid per auto is zeer goed te noemen door de nabijheid van de A73 met goede verbindingen richting Venlo, Arnhem en het Duitse achterland.
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is tevens goed. Op geringe loopafstand is een bushalte aanwezig. Het NS-Station Duckenburg is op geringe afstand gelegen en snel bereikbaar door de directe busverbinding.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW gesteld te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI- Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Model verhuurder welke gebaseerd is op het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) versie 2015, model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
Per direct.

Bijzonderheden:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het pand. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Deze informatie is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Contact opnemen

img_1684

Marcel Hulshof
06  835 333 28

Heeft u vragen over onze diensten of interesse in één van de panden die wij aanbieden. Bel ons of laat ons u bellen.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Op zoek naar de perfecte ruimte voor uw bedrijf? Bel ons op:

024 7600 800