Handelstraat 15 te Huissen

Kenmerken

Huurprijs: €. 2250,00 per maand excl. BTW
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: Per direct

Oppervlakten
ca. 402 m2 bedrijfsruimte
ca.   42 m2 opslagruimte
ca. 145 m2 kantoorruimte
ca. 120 m2 buitenterrein voorzijde
ca. 130 m2 buitenterrein achterzijde

Omschrijving

Omschrijving:
Vrijstaand bedrijfspand voorzien van 145 m2 kantoorruimte en ca. 444 m2 bedrijfsruimte en aan de voorzijde eigen parkeerplaatsen/buitenterrein afsluitbaar m.b.v. poort.

Ligging:
Het object is gelegen op bedrijventerrein Pannenhuis (Huissen-Bemmel), bestaande uit hoofdzakelijk bedrijfspanden al of niet in combinatie met een bedrijfswoning. Aan de rand van het bedrijventerrein bevinden zich bedrijfspanden met grootschalige detailhandel en enkele garagebedrijven.

Bereikbaarheid:
Met personen- en vrachtvervoer goed, direct nabij de op- en afrit naar de A15 (Rotterdam-Bemmel) en A325 (Arnhem-Nijmegen). De A15 zal in de nabije toekomst worden doorgetrokken tot de A12.

Totale vloeroppervlakten: 569 m2
– kantoorruimte: ca. 145 m2
– bedrijfsruimte: ca. 402 m2
– bedrijfsruimte/opslag achterzijde: ca. 42 m2

Buitenterrein voor(120m2) en achter(130m2) het object gelegen.

Indeling:
entree, toilet, royaal kantoor, apart kantoor, pantry, bedrijfshal, 2 overheaddeuren (aan de achterzijde en zijkant) buitenterrein aan de achterzijde en buitenterrein (parkeerplaatsen) aan de voorzijde afsluitbaar met poort.

Vrije hoogte:
ca. 350 cm.

Parkeren:
Er bevindt zich voor het object eigen parkeerplaatsen.

Huurprijs:
€. 2.200,- per maand te vermeerderen met BTW

Huurbetaling:
De huurprijs te vermeerderen met BTW dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW gesteld te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI- Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW met standaard algemene bepalingen.

Servicekosten:
Huurder sluit zelf een contract op naam voor de levering van gas, water en elektra in het gehuurde bij een energieleverancier.

Bestemming:
Het vigerende bestemmingsplan is ruim en laat ruime gebruiksmogelijkheden toe, zie bestemmingsplan Veegplan categorie 2.

Bijzonderheden:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Aanvaarding:
Per direct mogelijk.

Contact opnemen

img_1684

Marcel Hulshof
06  835 333 28

Heeft u vragen over onze diensten of interesse in één van de panden die wij aanbieden. Bel ons of laat ons u bellen.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Op zoek naar de perfecte ruimte voor uw bedrijf? Bel ons op:

024 7600 800