Dorpsstraat 34 te Groesbeek

Kenmerken

Huurprijs: €. 2.000,- per maand excl. BTW 
Servicekosten: NVT

Status: beschikbaar
Aanvaarding: per direct

Oppervlakten
Oppervlakte: 120 m2

Indeling
Voorzieningen: Keuken, airco CV ketel met radiatoren.

Omschrijving

Dorpsstraat 34 te Groesbeek

Algemeen:
Op toplocatie in hartje centrum van Groesbeek gelegen royaal winkelpand. Het betreft een winkelpand van ca. 120 m2 v.v.o. gelegen op goede stand

Ligging:
Het dorp Groesbeek is gelegen op een prachtige locatie in het Rijk van Nijmegen. Het mooie glooiende landschap is voor Nederlandse begrippen zeer bijzonder. De landelijk bekende Zevenheuvelen route komt midden door Groesbeek en trekt veel wandelaars en fietsers. Diverse evenementen en attracties, hotels en campings zijn jaarlijks goed voor grote aantallen toeristen.

Behalve een bijzonder mooi dorp is Groesbeek ook behoorlijk ondernemend. Het is een dorp dat alles te bieden heeft: een ruim winkelaanbod, diverse scholen, uitgaansgelegenheden, moderne voorzieningen, maar ook een rijk verenigingsleven met verschillende culturele, historische en recreatieve bezienswaardigheden en attracties.

Wandelevenementen, zoals de Nijmeegse Vierdaagse, de Zevenheuvelenloop en de Zwitserloot Dakrun zorgen ervoor dat vele binnen- en buitenlandse gasten jaarlijks naar Groesbeek afreizen.

De Dorpsstraat is centraal gelegen in het centrum van Groesbeek en is goed bereikbaar per auto en/of openbaar vervoer. De winkel ligt op een steenworp afstand van het nieuwe woon/winkelcomplex Bellevue de winkelpanden zijn o.a. verhuurd aan Albert Heijn, Etos, De Kaasspecialist, Eye Wish opticiens, Zeeman en Primera.

Frontbreedte:
De winkel heeft een frontbreedte aan de voorzijde van ca. 5,50 meter.

Vloeroppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt: ca. 120 m² v.v.o.

* Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden alsmede inmeting op locatie, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Indeling:
Entree, winkelruimte, toilet, keuken en kantoorruimte.

Opleveringsniveau:
Het object zal in de huidige staat worden opgeleverd.

Bij aanvang van de huurovereenkomst zal er een staat van oplevering worden gemaakt met een omschrijving en diverse foto’s van de winkelruimte die de staat waarin de huurder het gehuurde aanvaardt nauwkeurig weergeeft.

Parkeren:
Voldoende gratis parkeergelegenheid in directe nabijheid/blauwe zone.

Bestemming:
Bij de gemeente Groesbeek valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan “Centrum Groesbeek Dorp” dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit van d.d. 19-08-2009. Op grond van artikel 12 van de planvoorschriften is de bestemming van het object: Centrumdoeleinden.

De voor Centrumdoeleinden aangewezen gronden zijn bestemd voor:

– Horeca
– Detailhandel
– Dienstverlening
– Kantoren

Met de daarbij behorende voorzieningen zoals (bedrijfs)woningen, tuinen, erven, achterpaden, opritten, parkeerplaatsen en bouwwerken alsmede voor de instandhouding en bescherming van de op de plankaart als “gemeentelijk monument” aangegeven bebouwing.

Voor aanvullende informatie over het vigerende bestemmingsplan of voor inzage in dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijs:
€ 2.000,- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten:
Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname afsluiting in het gehuurde van gas, water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs te vermeerderen met BTW dienen bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW gesteld of overgemaakt te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
Per direct.

Bijzonderheden:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Contact opnemen

img_1684

Marcel Hulshof
06  835 333 28

Heeft u vragen over onze diensten of interesse in één van de panden die wij aanbieden. Bel ons of laat ons u bellen.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Op zoek naar de perfecte ruimte voor uw bedrijf? Bel ons op:

024 7600 800