Verhuur:

Uw vastgoed vraagt om aandacht. Keizer Karel Bedrijfsmakelaars, uw vastgoedspecialist is perfect uitgerust om in Nijmegen het optimale commerciële resultaat uit uw vastgoed te halen. Het verschil in de verhuurmarkt wordt gemaakt door een perfecte positionering tussen aanbod en vraag middels de juiste sourcing en het pro-actief benaderen van prospects.
Hierbij bewerkt Keizer Karel Bedrijfsmakelaars actief de markt vanuit haar netwerk en kennis en door inzet van traditionele en non-traditionele marketingactiviteiten in combinatie met actieve, persoonlijke verkoop. De huurder van vandaag aan uw onroerend goed binden is dag in dag uit onze uitdaging.

Verkoop:

Keizer Karel Bedrijfsmakelaars heeft geruime ervaring in de succesvolle afronding van (gestructureerde en gecompliceerde) verkoopprocessen voor diverse opdrachtgevers en diverse proposities. Doelstelling is altijd de optimalisatie van prijs en voorwaarden.
Vanuit onze professionaliteit, creativiteit en kennis vanuit meerdere disciplines (verhuurmarkt, kapitaal- en financieringsmarkt), gaan wij bij elke opdracht voor het beste resultaat.

Taxaties:

Keizer Karel Bedrijfsmakelaars beschikt over een specialist voor de waardering van uw bedrijfsmatig vastgoed. Op basis van de transactiewaarden en ontwikkelingen in de huidige dynamische markt en vanuit het kennisnetwerk van Keizer Karel Bedrijfsmakelaars werken wij uw opdrachten uit.
Wij verrichten onder andere: WOZ-taxaties, balanstaxaties, herbouwwaarde, huurwaardetaxaties en verkoop en aankooptaxaties.

Beleggingen:

Door onze ruime ervaring op het gebied van vastgoedbeleggingen hebben wij de afgelopen jaren voor honderden miljoenen euro’ s beleggingsvastgoed aan- en verkocht in ons grote netwerk van particuliere en institutionele opdrachtgevers. Een begrijpelijk, goed onderbouwd en eerlijk advies met betrekking tot uw vastgoedbelegging leidt tot het juiste inzicht op het juiste moment en daardoor op langere termijn tot een optimaal rendement. Wij staan u graag bij bij de aan- of verkoop van uw vastgoedbelegging om een zo scherp mogelijk resultaat voor u te realiseren in deze dynamische markt.

Advies:

Complexe, bijzondere maar ook alledaagse vastgoedvraagstukken vragen om een deskundig en onafhankelijk advies of gewoon een second-opinion. Wij willen u graag van dienst zijn en met u van gedachten wisselen over uw vastgoedvragen.

Contact opnemen

img_1684

Marcel Hulshof
06  835 333 28

Heeft u vragen over onze diensten of interesse in één van de panden die wij aanbieden. Bel ons of laat ons u bellen.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Op zoek naar de perfecte ruimte voor uw bedrijf? Bel ons op:

024 7600 800